George van Houtem

Messcherp Onderhandelen

Geraffineerde technieken om te scoren aan de onderhandeltafel


1 juni Groningen > 2 juni Amsterdam > 6 juni Rotterdam
9 juni Eindhoven > 20 juni Utrecht

AANMELDEN
Mag ik het onderste uit de kan?
Scherper onderhandelen is de kortste weg naar meer marge. Of u nou aan de inkopende of verkopende kant staat, scherp onderhandelen levert direct resultaat op. Vaak véél meer dan u denkt!
Scherp onderhandelen
Moet u bot of hard 'spelen' om het onderste uit de kan te halen? Nee! Een scherpe onderhandelaar hanteert het fileermes en niet de botte bijl. Onderhandelen is een geraffineerd spel.
De snelste weg naar meer rendement
Kleine technieken helpen al om veel meer resultaat te behalen. En ook nog mét behoud van een goede relatie.

video-impressie

Video-impressie van Messcherp Onderhandelen van 8 juni op de SS Rotterdam.

Bijspijkeren op topsnelheid

Mis het niet!

Aanmelden
RAZENDSNEL BIJSPIJKEREN OP TOPNIVEAU
Doordenkers zijn inspirerende avondseminars vol doordachte inzichten. Speciaal voor ondernemend denkende mensen die verder willen. Verder in hun werk, verder met hun bedrijf, verder in hun loopbaan. Voor jou dus!
DE GOUDEN FORMULE VAN DOORDENKERS
  1. IJzersterke colleges van de beste Nederlandse denkers in professionele ontwikkeling.
  2. Volop kansen om je netwerk uit te breiden.
  3. Altijd bij jou in de buurt.
  4. Als anderen al uitgeblust op de bank hangen.
essentiële inzichten in één avond
Je krijgt de meest essentiële inzichten voorgeschoteld. In één avond. George van Houtem is dé onderhandelspecialist van Nederland. En in deze Doordenkers-avonden deelt hij zijn beste technieken met je.

Locaties

5 edities, altijd bij u in de buurt

WAT KOST HET?
Dit seminar kost € 249,- (excl. BTW). Dit bedrag is inclusief documentatie en diner, maar exclusief parkeren. Op al onze seminars zit een 100% tevredenheidsgarantie: ze zijn elke euro waard. Fijn om te weten. Wilt u nog meer weten? Bel ons (020-3033820) en vraag naar Claudia Righi. Of stuur een mailtje naar righi@denkproducties.nl.
GROEPSARRANGEMENT
Voor organisaties die meerdere deelnemers afvaardigen, hebben we speciale groepsarrangementen. Daarbij hoort uiteraard een lagere deelnameprijs die het voor groepen extra effectief en aantrekkelijk maken. Neem contact op met Jeroen van der Woude (020-3033820) of mail naar vanderwoude@denkproducties.nl.
VOORWAARDEN
Indien u onverwacht verhinderd bent, kunt u zich altijd kosteloos laten vervangen, mits tijdig aan ons doorgegeven. Het is niet mogelijk om de inschrijving te annuleren. DenkProducties heeft het 'Privacy Waarborg Certificaat'. Dat betekent dat uw gegevens in veilige handen zijn. Ze worden nooit verkocht, of geleend.

co-productie

Doordenkers is een initiatief van RTL-Z en DenkProducties.

co-productie

Denkproducties

Denkproducties

Denk Producties organiseert opvallend goede seminars voor managers. Onze programma's vallen op door: aangenaam tegendraadse onderwerpen, hoge sprekerskwaliteit en bovengemiddeld goede verzorging. U zit gegarandeerd de hele dag op het puntje van uw stoel!

Denkproducties
RTL-Z

RTL-Z

Het nieuwe RTL Z gaat verder dan nieuws en beurs. Met innovatie, tech, opinie en personal finance is RTL Z dé plek voor ondernemende mensen. Nu ook in de avond op kanaal 11 en 12. RTLZ. Business, not as usual

RTL-Z